Kies voor een naadloos resultaat met een knappe PU gietvloer

      Reacties uitgeschakeld voor Kies voor een naadloos resultaat met een knappe PU gietvloer

Wilt u een PU gietvloer in uw huis of bedrijfspand? Goed idee! Met deze vloer combineert u een prachtig uiterlijk met uitstekende kwaliteit. Doordat de PU gietvloer over de bestaande ondergrond wordt aangebracht, krijgt u een naadloos resultaat. Een professioneel bedrijf zoals Decochip helpt u daarbij. Het voordeel van de kunststof gietvloer is dat het niet scheurt en eenvoudig te onderhouden is. Of u nu kinderen, huisdieren of vaak visite heeft: uw PU gietvloer zal er gegarandeerd prachtig uit blijven zien. En wat het grootste voordeel is van het materiaal? Het aanbrengen van een gietvloer kunt u eenvoudig zelf doen. De professionals leggen u stap voor stap uit hoe u het mooiste resultaat in huis krijgt.

Een PU gietvloer zelf doen? De specialist legt u uit hoe

Heeft u er soms al aan gedacht om uw nieuwe  PU gietvloer zelf aan te leggen? Dit is zeer simpel met wat advies en hulp van de specialist krijgt u binnen een handomdraai een prachtig resultaat in huis krijgt. Decochip heeft voor u de vloer die flexibel is en niet scheurt en verschillende soorten afwerkingsproducten. Kies uit een gietvloer m² pakket of ga voor een PU gietvloer per blik. Pak uw oude vloer grondig aan en krijg er een geluiddempend resultaat voor terug dat zo goed als vrij van onderhoud is. Wilt u toch wat extra tips ontvangen als u de PU gietvloer zelf gaat doen? Dan kunt u bij Decochip een gratis workshop volgen. Op die manier komt u er zelf achter hoe eenvoudig het aanbrengen van een PU gietvloer is.

Advies van de specialist en zelf een PU gietvloer zelf leggen? Het kan!

Bij de meeste doe-het-zelf projecten krijgt u helemaal geen hulp van een deskundige. Wilt u echter een gietvloer zelf aanleggen, dan krijgt u bij Decochip wel hulp van hun medewerkers. Waarom een PU gietvloer of epoxy gietvloer? Deze vloeren worden in Nederland zowel bij particulieren als bedrijven steeds populairder, omdat het materiaal nagenoeg geen onderhoud vereist en omdat het materiaal een zeer geluiddempende werking heeft. Bij Decochip leggen de experts u aan de hand van een makkelijk te volgen stappenplan uit hoe u de PU gietvloer zelf kunt doen. Het is een eenvoudig te hanteren materiaal en dus een project dat bij uitstek geschikt is om aan te pakken door de beginnende of gevorderde doe-het-zelver.