CDV INFO
Image default
Banen en opleidingen

Hoe je met een cv-database zowel opdrachtgevers als kandidaten van dienst kunt zijn

Tal van opdrachtgevers zijn op zoek naar tijdelijk, bekwaam personeel. De behoefte aan flexpersoneel kan uit verschillende zaken voortkomen. Zo kan het zijn dat de specifieke branche met sterke seizoenspieken te maken heeft, maar ook kan natuurlijk uitval van een vaste medewerker de aanleiding vormen. Als intermediair ondersteun je daarbij niet alleen de opdrachtgevers, maar ook de kandidaten: wanneer hun tijdelijke arbeidscontract afloopt, zijn ze immers direct op zoek naar een nieuwe baan. Een cv-database zorgt voor een win-winsituatie.

Een dagelijks groeiend platform

De cv-database van ikbenbeschikbaar.nl vormt het ideale hulpmiddel. De ruime databank groeit elke dag met tientallen nieuwe profielen. Het platform, dat tot Find Your Flex Force (FYFF) behoort, helpt je als intermediair zo een geschikte tijdelijke medewerker te vinden. Het fijne van een dergelijke cv-database is dat alle ingeschrevenen ook daadwerkelijk bereid zijn een tijdelijke baan aan te nemen. Daar kan de communicatie tussen twee partijen dus al niet meer op stuklopen!

Jouw rol verandert niet, maar wordt wel eenvoudiger!

Door een databank te gebruiken, verandert jouw rol als intermediair niet. Hij wordt alleen makkelijker. Natuurlijk overleg je nog uitgebreid met je opdrachtgevers over hun vacatures, bedrijfsregels en -cultuur. Alleen zo heb je een goed beeld van waar je naar zoekt. Vervolgens kun je in de cv-database van FYFF op zoek. Je selecteert op basiszaken als opleiding, werkervaring en locatie, maar ook kun je specifiekere zoekcriteria hanteren. Je hebt hier dus te maken met veel meer dan alleen een jobboard.

Uitgebreide diensten voor vaste prijzen

Ben je als intermediair geïnteresseerd in het gebruikmaken van de cv-database van ikbenbeschikbaar.nl? Dan heb je de keuze uit twee abonnementen: een maand- of een jaarabonnement. Het prettige is dat je werkt met vaste prijzen en niet met percentages of anderszins fluctuerende bedragen. Op basis van de zoekopdracht die je voor je opdrachtgevers invoert in de cv-database, kun je razendsnel de beste kandidaten selecteren. Ook kun je zelf werkzoekenden aan het databestand toevoegen.

https://www.ikbenbeschikbaar.nl/