Geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen maar 100% natuurlijke glutenvrije haver

      Reacties uitgeschakeld voor Geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen maar 100% natuurlijke glutenvrije haver

In een tijd waar steeds meer chemische geur-, kleur- en smaakstoffen worden toegevoegd aan ons eten, kiezen steeds meer mensen voor een glutenvrij dieet en maken zo bijvoorbeeld de keuze voor glutenvrije haver. Gelukkig worden daarom ook steeds meer bedrijven zich ervan bewust dat voedingsproducten ook op een natuurlijke manier kunnen worden gemaakt. Zo ook Rosies B.V., aanbieder van glutenvrije haver en andere ontbijtproducten, zoals glutenvrije haver en havermout. Kies je voor de producten van de specialist, dan weet je allereerst zeker dat ze geen gluten, tarwe of zuivel bevatten. Daarnaast zijn de producten vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, van gehydrogeneerde vetten en van GMO-ingrediënten. Zo ontstaat er een natuurlijk product dat goed is voor het lichaam en dat iedereen kan eten. Glutenvrije haver of havermout is dan ook een heerlijk begin van de dag!

Diverse glutenvrije ontbijtproducten (glutenvrije haver of havermout) beschikbaar bij de specialist

Het ontbijt is misschien wel de belangrijkste maaltijd van de dag. Een gezond en gevarieerd ontbijt is de allerbeste manier om je dag met een goed gevoel te beginnen. Het is goed te begrijpen dat je lekker wilt kunnen variëren met je ontbijt. Elke dag hetzelfde eten kan namelijk erg saai zijn. Met de diverse glutenvrije ontbijtproducten van Rosies B.V., zoals glutenvrije haver en glutenvrije havermout, kun je eindeloos combinaties blijven maken. Zo zijn er in het assortiment verschillende producten opgenomen, waaronder glutenvrije biologische havermout, haverpap met appel, biologische haver muesli, crunchy muesli met aardbei en superfood crunchy muesli. Aan deze producten kun je natuurlijk zelf wat heerlijk fruit toevoegen, maar ook zonder je eigen toevoegingen smaken de ontbijtproducten heerlijk. Met glutenvrije haver of havermout of één van de andere producten zorg je voor een frisse start van je dag.

Glutenvrije haver of havermout uitstekend geschikt voor kinderen

Is jouw zoon of dochter allergisch voor gluten? Of heeft jouw kind een allergie voor zuivel? Heb je misschien zelf te kampen met een allergie voor zuivel of gluten? Dan moet u echt eens glutenvrije havermout aanschaffen bij Rosies B.V. Deze producten zijn niet alleen geschikt voor volwassenen, de producten zijn ook uitstekend geschikt voor kinderen. Door de heerlijke, zoete smaak zijn ze bij kinderen vaak echt een favoriet. Daarbij komen ze ook nog eens in een zeer leuke en kleurrijke verpakking. Zo breng je meteen wat extra kleur op jouw ontbijttafel! Bij een specialist als Rosies B.V. kun je allerlei glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrije haver of havermout, aanschaffen.