Geef uw wensen door en de makelaar in Goes vindt uw droomwoning

      Reacties uitgeschakeld voor Geef uw wensen door en de makelaar in Goes vindt uw droomwoning

Stad & Zeeland NVM Makelaars heeft op hun website handige zoekopties waarmee u in een mum van tijd uw droomwoning vindt. Geef uw wensen door. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een appartement, woonhuis of een bouwgrond? En binnen welke prijsklasse moet de woning vallen? U vult eenvoudig al uw wensen in. De opties die aan al uw wensen voldoen verschijnen. Ziet u een woning die geheel aan uw wensen voldoet? De makelaar uit Goes maakt graag met u een afspraak om de woning met u te bekijken. Wilt u eerst een waardebepaling laten uitvoeren? Dat kan! De makelaar in Goes regelt de aankoop van uw droomhuis van A tot Z.

Een ruim aanbod aan woningen bij de makelaar in Goes

U heeft een woning op het oog die u wilt kopen. Of misschien wilt u toch eerst nog een appartement huren. In beide gevallen heeft de makelaar in Goes een ruim aanbod voor u. Of u nu op zoek bent naar een starterswoning, een gezinswoning, appartement of huurhuis, Stad & Zeeland NVM Makelaars start voor u de zoektocht. Wist u dat deze makelaar ook nieuwbouwhuizen aanbiedt? Misschien wel een fijn idee dat u de eerste bewoner bent van de woning en het geheel naar uw eigen wens kunt inrichten en verbouwen? Start vandaag nog met uw zoektocht en plan een kennismakingsgesprek in bij de makelaar in Goes.

Verkoopbegeleiding door de makelaar in Goes

U staat op het punt om uw woning te verkopen. Houd dan rekening met een aantal aspecten. De makelaar met een veelzijdig dienstenpakket uit Goes helpt u hierbij. Het begint allemaal met een persoonlijk advies op het kantoor. Tijdens dit gesprek worden onderwerpen besproken zoals de waardebepaling van uw woning, advies over de te hanteren vraagprijs, de verkoopstrategie en het tarief, kosten en voorwaarden. Al deze zaken worden op papier gezet zodat u altijd een schriftelijk verkoopadvies heeft waar u op kunt terugvallen. Wanneer u positief bent over het advies, wordt er een digitaal dossier voor u aangemaakt waar u de voortgang van het traject kunt volgen. Het verplichte energielabel wordt aangevraagd en er worden afspraken met betrekking tot bezichtigingen gemaakt. Ook maakt de makelaar uit Goes een professionele fotoreportage, woningvideo en een digitale verkoopbrochure. Uw woning zal op drie internetsites gepresenteerd worden.