Ga voor en donkere houten vloer en realiseer een unieke uitstraling

      Reacties uitgeschakeld voor Ga voor en donkere houten vloer en realiseer een unieke uitstraling

Gaat u voor een karakteristieke uitstraling van uw woning? Kies dan voor een donkere houten vloer. Dit is de rode draad van uw huiskamer, slaapkamer of hal zorgt voor een sfeervol gevoel in huis. U geniet van vloeren op maat door ALMA Parket, waardoor u precies de donkere houten vloer in uw huis die past bij uw interieur. Doordat de vloerspecialist verschillende donkere kleuren heeft, vindt u altijd de exacte kleur waar u naar op zoek bent. Gaat u voor een geborstelde, handgeschraapte, verouderde of fijnbezaagde vloer? Krijg een warme sfeer in huis en schakel de specialist in voor een perfect resultaat. Wist u dat zij daarnaast ook een bamboe houten vloer verkopen? Speciaal voor iedereen die nét wat anders wilt.

Neem een bamboe houten vloer in huis en ga voor een milieuvriendelijk resultaat

Bent u bekend met de bamboe houten vloer van ALMA Parket? Deze heeft een prachtige afwerking en geeft bovendien een sfeervol resultaat en u kiest voor een milieuvriendelijke oplossing. Het grote voordeel van bamboe, is dat het in verschillende bruintinten verkrijgbaar is. Doordat het natuurproduct na het kappen gestoomd kan worden, verbranden de suikers in de plant, wat zorgt voor een bruine kleur. Vervolgens wordt het resultaat in strips gezaagd en vervolgens in een bepaald patroon gelegd. Op die manier is een bamboe houten vloer altijd anders. U bepaalt zelf voor welke bruintint u gaat en of de vloer in een verticaal of horizontaal patroon gelegd moet worden. Kies bijvoorbeeld voor een donker bamboe houten vloer en geniet van een prachtige uitstraling.

De specialist heeft de lichte en donkere houten vloer die past bij uw interieur

U heeft keuze uit verschillende kleuren als u een nieuwe vloer zoekt. ALMA Parket heeft namelijk de kleuren en vormen die perfect passen bij uw woning. Houten vloeren zijn er in tal van varianten. Van lichte tinten tot grijs en van rood tot aan donkerbruin. Welke vloer in uw situatie geschikt is, hangt helemaal af van uw smaak en voorkeur. Naast de verschillende kleuren, is er keuze uit materiaalsoort en behandelingsmethode. Kies naast een standaard houten vloer voor een variant in bamboe of pvc en geniet van een geheel andere uitstraling. Doordat de vloeren geborsteld, handgeschraapt, verouderd of fijngezaagd zijn, is het effect op de vloer weer helemaal anders.