Ga naar de specialist voor het kopen van uw houtvergasser

      Reacties uitgeschakeld voor Ga naar de specialist voor het kopen van uw houtvergasser

Het bedrijf Ambianza is al jaren dé specialist op het gebied van houtkachels in de regio Zuid-Holland. Het stoken van hout in een vergasser van Ambianza is dan ook iets wat terugkomt bij menig huishouden in Zuid-Holland. Met een breed assortiment aan kachels zit er altijd iets voor u bij. Zij adviseren u deskundig en denken graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houtvergasser? Dit is een milieuvriendelijke houtkachel die aangesloten kan worden op uw CV. Uw woning wordt verwarmd en het gebruik van een houtvergasser bespaart u geld, omdat deze erg efficiënt werkt. Deze heeft namelijk een warmterendement van meer dan 90% en dat is erg hoog in vergelijking met andere type houtkachels die u kunt verkrijgen in Zuid-Holland.

Houtvergasser: een houtkachel die samenwerkt met de CV

Veel mensen kiezen ervoor om een houtkachel in hun woonkamer te laten installeren. Een veelvoorkomende reden hiervoor, is dat de kachel mooi staat en een gezellige sfeer brengt in uw woonkamer. Maar wat nu als dit ook nog eens eenvoudig uw gehele huis kan voorzien van warmte met een duurzame verwarming? Dan is het aanschaffen van een houtvergasser een goede keuze. Een houtvergasser heeft een hoog warmterendement waardoor u geen hout zult verspillen. In tegenstelling tot andere houtkachels verbrandt vrijwel het gehele houtblok. Het mooie van dit systeem is dat deze houtkachel aangesloten kan worden op uw CV. Hierdoor verwarmt de vergasser niet alleen uw huiskamer, maar uw gehele huis! Enthousiast geworden? Ga dan eens langs bij Ambianza. Zij zijn dé specialist op het gebied van houtkachels in Zuid-Holland.

Een hoog warmterendement met een houtvergasser

Het is niet voor niets dat er tegenwoordig zo veel mensen kiezen voor een houtvergasser. De houtvergasser brengt namelijk een ongeëvenaard rendement met zich mee: maar liefst 90%. Dat wil zeggen dat het hout dat u in de kachel plaatst bijna geheel zal verbranden. Bij gewone houtkachels in Zuid-Holland is dit ongeveer 75% en bij een open haard is dit slechts 10%. Het aanschaffen van een houtvergasser levert u dus niet alleen warmte op, maar ook nog geld. U kunt een houtkachel kopen bij een specialist als Ambianza. Door het kopen van een houtvergasser bij een specialist bent u er zeker dat deze ook echt in uw huis past en voldoet aan al uw wensen.