CDV INFO
Image default
Geschenken

Ga je op date en ben je opzoek naar leuke ideeën? Waar moet je allemaal aan denken?

Het is onmogelijk om een attractie te paaien door een saaierd te zijn. Als je een saaie date bent, zal ze zich nooit tot je aangetrokken voelen. Zelfs als je haar naar de leukste restaurants brengt, het beste pretpark van Nederland bezoekt wil nog niet zeggen dat het leuk blijft. als je alleen maar over gewone dingen praat en haar kont kust, verwacht dan geen telefoontje van haar, zelfs niet als je haar honderden keren hebt gebeld. Als je saai bent, ben je slechts een van de jongens en ze heeft met veel jongens zoals jij te maken gehad. Ze is toch niet van plan om een relatie te beginnen met iemand die haar alleen maar zal vervelen.

Wat zijn de symptomen van een saaie date? En hoe kun je dit vorkomen?

Je probeert je goed te gedragen en je aan de veilige kant te houden. Als je met haar praat, ben je geneigd het eens te zijn met alles wat ze zegt. Zelfs als je het er niet mee eens bent, knik je nog steeds met je hoofd. Je doet dit omdat je haar niet van streek wilt maken. Om te praten over dingen die acceptabel zijn en je blijft binnen de grenzen. Dit soort gedrag verveelt vrouwen. Als je met ze uitgaat, verwachten ze dat het leuk en gedenkwaardig is.

Waar moet je op de date zelf op letten om het niet als nog saai te laten worden?

Je praat over saaie onderwerpen zoals familie en werk. Ze is hier niet in geïnteresseerd, want als ze niet in hetzelfde beroep zit als jij, zal ze nooit een woord van wat je zegt kunnen begrijpen. Bovendien is het praten over saaie onderwerpen het perfecte teken van een saaie date. Daarom, als je niet wilt zijn “de saaie date”, praten over interessante dingen. Leer de taal van de aantrekkingskracht en win haar in een mum van tijd.
Praten over saaie onderwerpen is één ding en je gedragen als een saai persoon is een ander. Ja, je kunt je gedragen als een saai persoon. Je weet dit misschien niet, maar vrouwen kunnen dit soort gedrag gemakkelijk herkennen en dit zal ze zeker uitschakelen. Nu, hoe gedraagt een saai persoon zich? Ze zijn ongemakkelijk, nerveus en angstig. Ze hebben ook de neiging om zich te verontschuldigen bij elk ongeluk, zelfs als het geen probleem is.

Hoe kun je voorkomen dat je date boeiend blijft?

Als je wilt dat je date een succes wordt, wees dan niet “de saaie date”. Praat niet over saaie onderwerpen, zoek naar iets interessants door haar mee te nemen naar plaatsen die interessant zijn. Interessante plaatsen kunnen ook interessante onderwerpen zijn. Tot slot, stop met je te gedragen als een saai persoon. Leer hoe u kunt ontspannen en genieten van uw tijd samen.

https://ticketforsale.nl/