CDV INFO
Image default
Aanbiedingen

Fotograaf Zwolle

Fotograaf Zwolle STUDIOVHF

Heeft u dat ook wel eens, als u een van uw websites omhoog wilt stuwen in de zoekresultaten met een bepaalde zoekterm en dat u totaal geen inspiratie heeft om een artikel te schrijven? Op het moment dat Vincent hartman dit schrijft is dit duidelijk het geval. Hij heeft immers al zoveel artikelen geschreven met dit onderwerp en aangezien het om unieke geschreven content moet gaan, wordt het steeds lastiger. Maar goed met deze inleiding is hij weer een mooi eind onderweg.

Fotograaf Zwolle

De Zwolse fotostudio STUDIOVHF begon jaren geleden met de website vincenthartmanfotografie.nl en deze site scoort uitstekend als het gaat om aan Zwolle gerelateerde fotografie zoektermen. En dat is toch een prestatie, temeer omdat de studio al jaren in het Sallandse Heino gevestigd is, zo’n 8 KM van Zwolle. De site staat vol met in Zwolle gemaakte foto’s, artikelen over de Zwolse historie van de fotograaf en heeft inmiddels een uitstekend ‘off-site’ fotograaf Zwolle profiel. Sinds de splitsing van de site in fotografie voor particuliere opdrachtgevers en zakelijke opdrachtgevers is de focus meer op de site STUDIOVHF.com te liggen, de site voor de zakelijke fotografie. Per slot van rekening ligt 75% van de omzet daar en moet de groei en continuiteit daar gevonden worden. De pagina’s en galleries van de eerste site zijn via 301’s zoveel mogelijk doorgelinkt naar STUDIOVHF, en deze site die nu een jaar in de lucht is scoort goed op specifieke fotografie zoektermen zoals reclamefotografie, productfotografie en interieurfotografie. 

Het blijkt echter dat bij zakelijk zoekverkeer naar een fotograaf of een fotografie discipline ook de algemene zoektermen als ‘fotograaf Zwolle’ gebruikt worden en dan moet STUDIOVHF ineens concurreren met de vele sites en zoekverkeer op het gebied van trouw- en portretfotografen. Ook voor de zakelijke bezoeker is het niet prettig om zich eerst door lijsten met sites van huwelijksfotografen en roze newborn-sites te worstelen. 

Derhalve heeft de Zwolse fotograaf Vincent Hartman zich ten taak gesteld zijn site STUDIOVHF voor de zakelijke fotografie omhoog te stuwen met algemene aan Zwolle gerelateerde zoektermen. Blijven typen dus Hartman!

Fotostudio Zwolle

STUDIOVHF is een veelzijdig fotografisch dienstverlener voor zakelijke fotografie. De fotografen Iris Hartman & Vincent Hartman verzorgen ondermeer bedijfsfotografie waaronder industriele fotografie en profielfoto’s, maar ook ge-ensceneerde reclamefotografie, productfotografie, interieurfotografie en redactionele fotografie. De studio voldoet aan de laatste europese richtlijnen op het gebied van kleur en bestandsbeheer en werkt uitsluitend met de meest recente apparatuur en software. STUDIOVHF is aangesloten bij het platform toegepaste fotografie van de DuPho.

Bezoek de website voor een uitgebreid portfolio.

https://www.studiovhf.com/bedrijfsfotografie