Ervaringen met spray tan en zelfbruiners

      Reacties uitgeschakeld voor Ervaringen met spray tan en zelfbruiners

De zomer staat voor de deur, maar je huid is nog zo bleek. Dit wil je liever zo snel mogelijk veranderen, zo kun je wachten op de zon zodat je het mooie bruine kleurtje kunt krijgen ook zou je naar het buitenland kunnen gaan om je zomer klaar te maken. Een spray tan ervaring is veel makkelijker om langs een schoonheidssalon te gaan of bij een salon die spray tan aanbied. De salon heeft een daar speciaal voor ingerichte kamer om deze spray tan uitvoert. De kleur van de tan kan erg variëren van ligt naar donkere kleur. Spray tan gebeurt met een handmatig pistool die de kleur op je huid spuit hierdoor krijg je een egale kleur. In de winkel zijn ook zelfbruiningsproducten te verkrijgen dit moet je zelf op smeren. Alleen met zelfbruiningsproducten krijg je het lang niet zo egaal als met spray tan, daarom is een spray tan ervaring zeker aan te raden. Spray tanning duurt 10 minuten, en het geeft een natuurlijk resultaat.

Do’s and Don’ts van spray tan

Het is verstandig om 24uur van te voren te gaan scrubben, zorg 24 uur van te voren voor een goed gehydrateerde huid. Draag losse kleding, want strakke kleding kan ervoor zorgen dat het resultaat vlekkerig wordt waar de kleding strak is. Draag zwart ondergoed of gebruik ondergoed wat de salon voor je heeft. De tan kan wel uit de kleren gewassen worden, maar bij witte kleding of ondergoed kan het zo zijn dat er wel nog vlekken in blijven zitten. Na de tanning is het ook het meest handig om losse kleding te dragen om het resultaat goed te houden. Ga pas 6 tot 8 uur na de tan een douche of bad nemen.

Ga niet nog even voor de tan scheren of waxen ook dit moet 24 uur van te voren. Ga niet voor de tan douchen, gebruik geen vocht inbrengende crème of bodylotion, draag geen parfum of deodorant, draag geen sieraden tijdens de tan want deze komen natuurlijk dan in je huid te staan. Raak de huid na de tanning behandeling niet aan anders kan dit in je vingers trekken en vlekken op de tan plek veroorzaken. Ontspan je gezicht als je gezicht gehandeld wordt, als je fronst komen deze natuurlijk in je gezicht te staan en dit is natuurlijk wat je het liefst wilt vermijden. Met deze tips kom jij prima door je spray tan ervaring heen. En natuurlijk in de salon krijg je ook nog allemaal informatie over wat je wel en niet moet doen.

http://www.spray-tan-bestellen.nl/