CDV INFO
Image default
Aanbiedingen

EPDM als dakbedekking? Dit is wat je moet weten!

EPDM als dakbedekking? Dit is wat je moet weten!

Het is enorm normaal om het materiaal EPDM als dakbedekking te gebruiken. Dit materiaal wordt steeds vaker gebruikt en dat is natuurlijk niet helemaal zonder reden. Om ook jou bewust te maken van het feit dat EPDM de bescherming van jouw dak naar een ander niveau kan tillen, hebben we dit blog voor je geschreven. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt om zeker te zijn van de keuze van EPDM en om te weten wat dit materiaal inhoudt en voor jou kan betekenen. Aarzel daarom vooral niet en lees gauw verder!

De algemene informatie

Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer, beter bekend als EPDM, is een synthetische vorm van rubber. Nadat deze stoffen worden gemengd, wordt er roet, zwavel en andere stoffen toegevoegd. Deze massa wordt dan vervolgens verhit tot een hoge temperatuur, waardoor deze stoffen in een elastisch materiaal veranderen. Dit materiaal heet in de volksmond ook wel EPDM. We zien EPDM voor het eerst terug in de jaren ’50 in het Midden-Oosten. Doordat EPDM goed kan tegen hoge temperaturen, is dit de ideale plek om dit materiaal te gebruiken. Dit materiaal kan dusdanig goed tegen bepaalde temperaturen, dat je je waar dan ook op de wereld geen zorgen hoeft te maken over de bescherming van je dak!

EPDM kopen?

Als je enthousiast bent over EPDM is het handig om zeker te weten waar je moet zijn om dit product te kopen. We willen je daarom graag introduceren bij EPDM Tigt. Dit bedrijf heeft een ruime ervaring in de huidige branche en kan jou voorzien van alle informatie die je nodig hebt over EPDM. Neem zeker een kijkje bij de professionals van dit bedrijf. Kortom, EPDM dakbedekking kopen? Dat doe je bij EPDM Tigt!

https://www.epdm-tigt.nl/epdm-dakbedekking/