Categorie: Energie

Lekker warm met een HR Ketel

Op zoek naar een nieuwe hr-ketel die u jarenlang wooncomfort én besparing gaat opleveren? Dan heeft u meerdere keuzes te maken om de gasketel te vinden die voortreffelijk aansluit bij… Lees verder »

Schakelmaterialen voor in huis

Opbouw schakelmateriaal Tijden wijzigen en dat geldt ook voor de aankleding van het huis. Het gebruik van elektriciteit is in de afgelopen 100 jaar volkomen veranderd. Met de vernieuwende werkzaamheid… Lees verder »

Schakelmateriaal bestellen

Schakelmateriaal bestellen staat bij Installatievakwinkel altijd op “AAN” Een schakelaar is nooit een op zich zelf staand element. Er komt wel iets meer bij kijken, voordat je eindelijk zover bent… Lees verder »

Zonnepanelen kopen?

Zonnepanelen plaatsen Zonnepanelen gezocht en plaatsing door een ervaren panelen installateur? Reken dan op meer dan 10 jaar ervaring van zonnepanelen installateur Soloya! Deze zonne-energiespecialist is al momenteel  al meer… Lees verder »

Alles over de luchtwasser

Een luchtwasser behandelt verontreinigde lucht. Ammoniak, fijn stof en geuren worden door middel van een filterpakket en waswater afgevangen. Luchtwassers worden gebruikt om de luchtkwaliteit in stallen te verbeteren en… Lees verder »