Een textielframe met energiezuinige verlichting

      Reacties uitgeschakeld voor Een textielframe met energiezuinige verlichting

Je overweegt om een textielframe aan te schaffen. Met een prachtig textielframe wil je natuurlijk zo goed mogelijk opvallen. Geen probleem! Zet de opdruk nog meer in de spotlights en combineer het textielframe met bijpassende ledverlichting. Dankzij de energiezuinige verlichting creëer je een extra dimensie op het doek. En dat wil je! De verlichting is eenvoudig zelf te monteren of door het team van SPAN-IT  te monteren. Hierdoor accentueer je met de ledverlichting binnen een mum van tijd de afbeelding. Zet jouw textielframes in de spotlight en kies voor tal van mogelijkheden.

Een textielframe van geluiddempend materiaal

In sommige ruimtes kan de akoestiek een oppepper gebruiken. Naast verlichting is een geluiddempend materiaal een perfecte toevoeging om lawaai en rumoer te verminderen. Het geluiddempende schuim is eenvoudig achter het textielframe te plaatsen. Hoe dikker het schuim is dat je kiest, des te hogere de isolatie en geluidsdemping zal zijn. Doordat het speciale akoestisch materiaal brandveilig en hittebestendig is, kun je ze met een gerust hart in iedere gewenste ruimte plaatsen. Alles om optimaal te genieten van het op maat gemaakte textielframe. Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je extra lang van onze product(en) kunt genieten.

Profiteer van de veelzijdigheid van een textielframe

Voor elke toepassing heeft SPAN-IT een passend profiel, geschikte koppelingen en hoge kwaliteit prints. De verlichting en akoestische materialen kunnen moeiteloos worden toegepast in deze frames. Door de flexibiliteit van het systeem kun je eenvoudig de doeken/prints wisselen en kiezen voor een wand of vrijstaande oplossing die aan jouw wensen voldoet. Wil je een mooie foto in de kamer of op een beurswand en heb je geen passend ontwerp of fotomateriaal? Geen probleem! Ze staan voor je klaar! In de studio wordt jouw foto aangepast aan het juiste formaat. Geen beeldmateriaal? Er is vast wel een afbeelding in de databank die aan de wensen voldoet.