CDV INFO
Image default
Vervoer en transport

Een rolcontainer kopen: wanneer is een antidiefstal rolcontainer noodzakelijk?

Wilt u een rolcontainer kopen om kostbare goederen op te slaan of te transporteren? Dan is een antidiefstal rolcontainer aanbevolen. Dergelijke rolcontainers zijn extra goed af te sluiten en zijn fijnmazig. Er zijn verschillende modellen van dit soort rolcontainer beschikbaar. Doorgaans zijn ze voorzien van een metalen of kunststof bodem. Ook het type wielen kan verschillen. Het kopen van pallets voor kostbare goederen is in veel gevallen iets minder raadzaam, omdat deze zo minder schoon, droog en beschermd zijn.

Rolcontainers voor de meest uiteenlopende industrieën

Om een antidiefstal rolcontainer te kopen bent u bij Rotom Nederland aan het juiste adres. Dé expert in transporteenheden en logistieke oplossingen voert diverse rolcontainers. U heeft de keuze uit verschillende maten en modellen. Naast nieuwe exemplaren worden ook gebruikte exemplaren aangeboden. Net als pallets kopen is een rolcontainer kopen noodzakelijk in de meest uiteenlopende branches. Hierbij kunt u denken aan de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in kledingzaken en op vliegvelden worden dergelijke transporteenheden gebruikt. Een antidiefstal rolcontainer weet stoten op te vangen en tot wel honderden kilo’s te dragen. Daarnaast bestaan er modellen met een legbord, zodat er meerder niveaus kunnen worden gecreëerd.

Rolcontainers verkrijgt u bij dé expert op het gebied van transporteenheden

Wilt u pallets kopen of huren? Een rolcontainer kopen? Of wellicht gebruikmaken van diensten als pooling en packaging recovery? Bij Rotom Nederland kan het allemaal. De services bieden stuk voor stuk een toegevoegde waarde voor uw logistieke keten. Naast het optimaliseren van logistieke processen, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan een efficiënte bedrijfsvoering, leveren de diensten van deze logistiek faciliteerder ook een minder kleine ecologische voetafdruk op. De expert op het gebied van transporteenheden beschikt over maar liefst 17 depots verspreid over heel Europa. Naast standaard transporteenheden zijn op maat gemaakte exemplaren tevens mogelijk. Uiteraard te allen tijde tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Gerelateerde artikelen

Terug van je reis meteen een taxibus

Veiliger door camera’s

Taxi Rosmalen