Een onderhouds- en milieuvriendelijk zwembad laten aanleggen

      Reacties uitgeschakeld voor Een onderhouds- en milieuvriendelijk zwembad laten aanleggen

U overweegt om een zwembad te laten aanleggen maar u twijfelt omdat u geen tijd heeft voor het onderhoud ervan. Met de professionele werkwijze van Van den Heuvel Zwembaden is dit geen probleem. Hier heeft men zelf een milieuvriendelijk systeem ontworpen waardoor u verzekerd bent van een onderhoudsvriendelijk zwembad. Hierdoor is het wekelijks bodemzuigen en afschrobben van de waterlijn verleden tijd. Het unieke ‘omtrek-skimming’ systeem en de automatische bodemreiniging zorgen ervoor dat u minder vaak onderhoud heeft aan het zwembad. Naast het laten aanleggen van een zwembad bent u hier aan het juiste adres voor zwembadrenovatie en de aanschaf en installatie van diverse zwembadtoebehoren. Wat zijn uw wensen?

U kunt ook zelf een zwembad aanleggen

U bent erg handig en eigenlijk bent u elke vrije dag wel aan het klussen, het is een van uw hobby’s. U bent van plan om een zwembad te laten aanleggen. Maar als u handig bent kunt u er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Het is echter wel verstandig om de hulp in te schakelen van een zwembadspecialist als Van den Heuvel Zwembaden. Waarom? Men denkt graag met u mee en staat voor u klaar. Dat is niet het enige. Ook voor deskundig advies en voor het leveren van alle benodigde materialen, zoals een zwembadtrap, warmtewisselaar of installaties, kunt u hier terecht. Zo wordt het aanleggen van een zwembad eenvoudig als u handig bent.

Waarom een zwembad laten aanleggen in uw tuin?

Uw huis heeft een prachtige grote achtertuin waar u iets mee wilt doen. U wilt een zwembad laten aanleggen door een ervaren en professioneel bedrijf. U wilt niet te veel uitgeven en daarnaast wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Schakel een specialist in! Want wist u dat het laten aanleggen van een zwembad geen vermogen hoeft te kosten? Helemaal niet als u voor Van den Heuvel Zwembaden kiest. Men beschikt over een zelfontworpen systeem, waarmee binnen de kortste tijd een fantastisch zwembad gerealiseerd kan worden die voldoet aan uw wensen. Bespreek gerust eens de mogelijkheden voor uw tuin.