Een fairy door wordt aanbevolen door kinderpsychologen en kindercoaches

      Reacties uitgeschakeld voor Een fairy door wordt aanbevolen door kinderpsychologen en kindercoaches

Heb jij gehoord van een fairy door? Dit is een geweldig concept voor jouw kleintje! Kinderpsychologen, kindercoaches en psychologen zweren bij het concept van de fairy door van Droomdeurtjes om onder andere het zelfvertrouwen van het kind te vergroten. Het helpt kinderen namelijk alledaagse ervaringen te verwerken en het ondersteunt kinderen in bijzondere situaties. Zowel voor jonge kinderen, waarbij het geloven in elfjes en draken gelijk kan zijn als het geloven in Sinterklaas, als voor de wat oudere kinderen, die genieten van het decoreren van de deur, is de fairy door erg geschikt. Het bevorderen van het onder woorden brengen van gevoelens, het ontwikkelen van motoriek en het zelfvertrouwen van het kind vergroten vallen allemaal onder de pedagogische functies van het deurtje.

Motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten

Het inlevingsvermogen en fantasie van jouw kindje is enorm. Dit hangt ook nauw samen met de mate van zelfverzekerdheid. Maar hoe speel je als ouder in op die gevoelens, zeker wanneer je kind ze niet echt uitspreekt? Met de fairy door van Droomdeurtjes kun je inspelen op de rijke fantasie van het kind. Een fairy door vormt namelijk de toegangsdeur tot een fantasiewereld van elfjes en draken, die eruit ziet zoals het kind dat graag wil. De deur wordt geleverd met brievenbusje, waarin de elfjes en draken vaak lieve briefjes en complimenten achterlaten. Laat jij jouw kind briefjes sturen naar elfjes en draakjes? Je kind leest daarnaast ook regelmatig motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes. Het zelfvertrouwen van je kind kun je hierdoor enorm vergroten.

Een fairy door en diverse prachtige accessoires beschikbaar bij de specialist

Wil jij een extraatje voor op de slaapkamer van jouw kindje. Een extraatje waardoor de fantasie van jouw kleintje wordt gestimuleerd? Heb je al wel eens gehoord van de fairy door? Met deze deurtjes verbind je de slaapkamer van je kind met de magische wereld die zich achter de deurtjes bevindt. Zo’n fairy door helpt je kind beter te slapen, beter gevoelens te verwoorden en zich zelfverzekerder te voelen. Het zelfvertrouwen van je kind vergroten is wat er op die manier in gang wordt gezet. Bij Droomdeurtjes, de specialist die dit droomdeurtje heeft uitgevonden, zijn er verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast kun je de leukste accessoires voor bij de deurtjes daar kopen. Denk bijvoorbeeld aan krukjes, stickers, verkleedkleren en nachtlampjes. Alles om het zelfvertrouwen van jouw kind te vergroten! Met een fairy door de fantasie van je kind verrijken wordt hierdoor kinderspel.