CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Een belangrijke functie als stewardess

Heb jij altijd al aangeven “Ik wil grondstewardes worden?” Misschien is de baan als steward iets voor jou! Luchtvaartmaatschappijen willen graag opgeleid personeel. Derhalve is het dus essentieel om een degelijke cursus te volgen. Als steward ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van inzittenden in het vliegtuig. Je legt de verschillende veiligheidsmaatregelen uit, verzorgt  de maaltijden en verkoopt belastingvrije artikelen. Voor inzittenden ben jij het eerste aanspreekpunt en probeer je hun vliegreis zo comfortabel denkbaar te maken. 

Zorg ervoor dat inzittenden een fijne vlucht hebben

steward zijn is een verantwoordelijke en veeleisende baan. Je werkt in een internationale sector waar het werk dag en nacht door gaat. Je hebt dus geen bedenkingen tegen onregelmatige werktijden. Je bent altijd op de hoogte van de aldoor afwisselende strenge noodzaken die gesteld worden aan het vliegen en zorgt ervoor dat inzittenden een prettige vlucht hebben. Als steward zijnde ben jij het gezicht van de luchtvaartmaatschappij. Individuen jou identificeren aan je uniform van het bedrijf waarvoor je werkzaam bent. Jij verleent geweldige diensten en bent aansprakelijk voor de protectie op het vliegveld. Door jou kunnen passagiers veilig op vakantie. Als stewardess kom je verschillende culturen tegen en kan jij van de aarde zien.

Optreden als allround luchtvaartdienstverlener

Ingeval allround luchtvaartdienstverlener ben jij inzetbaar voor verschillende taken op een luchthaven, zoals steward(ess), grondsteward(ess), host(ess) of reserveringsmedewerker. Jouw verantwoordelijkheid is de veiligheid van reizigers en je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Ernaast help je ze met het ontrafelen van problemen, ook in hectische en drukke situaties. Voor jou is geen dag gelijk en je komt steeds opnieuw weer voor onverwachte situaties te staan.

Studenten van TAT beroepsopleidingen werken voor verschillende luchtvaartmaatschappijen en hospitalitybedrijven zoals o.a. KLM, Transavia.com, Emirates, Easyjet, British Airways en Jetairfly. Lees veel meer over onze studenten onder het kopje Ook werken als steward(ess)?

Opleiding stewardin 6 maanden halen

De luchtvaartdienstverlener mbo van TAT opleidingen is een CRKBO-erkende beroepsopleiding en staat dus waarborg voor kwaliteit. |De lessen worden gegeven in kleine klassen. Hierdoor is er individueel contact tussen studenten|cursisten| en trainers. kijk op de website voor meer info. 

http://opleidingstewardess.nl/