Duurzame werkplek in Hoofddorp

      Reacties uitgeschakeld voor Duurzame werkplek in Hoofddorp

Wil jij werken in een inspirerende ruimte? Heb je al gedacht aan een ruimte te huren bij C-Bèta? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ faciliteert een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Dit is ook de basis voor de werkplekken die wij graag aan jou verhuren. 

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergadering. Dit is handig voor als u met kleine groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. Wij laten de keuze aan u. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. 

Evenementenlocatie huren

Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Je hebt bij ons de keuze om te kiezen om een ruimte voor een dagdeel of de gehele dag te huren. Wij laten deze keuze aan jou.

https://c-beta.nl/