Draadloos pinnen met een mobiele pinautomaat

      Reacties uitgeschakeld voor Draadloos pinnen met een mobiele pinautomaat

Wilt u draadloos pinnen en bent u op zoek naar een mobiele pinautomaat. Paqar is leverancier van pinautomaten. Wij hebben 2 modellen die draadloos betalen mogelijk maken.

Paqar is een relatief nieuwe speler op de markt van pinautomaten . Paqar werkt samen met Payplaza en ze zorgen er samen voor dat ze dag en nacht voor u klaar staan. Als onderdeel van een groep specialisten hebben wij al ruim 20 jaar ervaring in de selectie, implementatie en onderhoud van pinautomaten.

Draadloos pinnen is mogelijk met een mobiele pinautomaat. De pinautomaten van Paqar communiceren op basis van GPRS of Wifi. Hierdoor is het mogelijk om door heel Nederland draadloos pinnen mogelijk te maken.

Paqar heeft 2 modellen:

Draadloos pinnen regelt u bij Paqar

Draadloos pinnen via een pinautomaat van Paqar heeft vele voordelen. Wij zijn snel, betrouwbaar en leveren onze pinautomaten voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast zijn onze pinautomaten zeer veilig omdat deze gecertificeerd zijn volgens Europese richtlijnen.

Ook functioneren onze pinautomaten in een webbased omgeving. Hierdoor kan draadloos pinnen snel en eenvoudig binnen uw huidige betaalomgeving geïmplementeerd worden. Daarbij heeft het ook als voordeel dat de transactieverwerking sneller verloopt en dat u middels een persoonlijk account de instellingen van uw pinautomaat kan wijzigen of de prestaties kan inzien.

Draadloos pinnen is onder andere geschikt als u op uw terras of winkelvloer betalen via een draadloos pinapparaat mogelijk wilt maken. Ook als u veel onderweg bent zoals bij beurzen, ambulante handel, bezorgdiensten of taxi’s biedt het draadloos pinnen via de pinautomaten van Paqar de juiste oplossing.

 

Interesse in draadloos pinnen?

Wilt u draadloos pinnen? Paqar biedt verschillende pinautomaten aan. U kunt nu gebruik maken van onze actie: 2 halen is 1 betalen. Onze producten zijn ook op onze website zien. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via verkoop@paqar.nl of  +31 (0)20 363 02 33.

Paqar, als je voor veilige en betrouwbare pinautomaten kiest

http://www.paqar.nl