Douchedeur op maat volledig geleverd met scharnieren en knop

      Reacties uitgeschakeld voor Douchedeur op maat volledig geleverd met scharnieren en knop

Op het moment heeft u een douchegordijn, maar dit wilt u vervangen. Of misschien vindt u dat de huidige douchedeur wel wat vernieuwing kan gebruiken. Dan kunt u het beste naar de specialist op het gebied van glazen douchedeuren op maat gaan. Wanneer u de maatwerk douchedeur bij De Voordelige Groep bestelt, krijgt u de glazen deur compleet geleverd met scharnieren en een knop. Daarnaast heeft u keuze uit het soort glas, namelijk mat glas, een coating of helder glas. Heeft u iets anders in gedachten? Dan kunt u dit met de specialisten bespreken, zij helpen u graag. Uw complete glazen douchedeur op maat wordt geleverd door heel Nederland en Vlaanderen.

Een douchedeur op maat van 8mm dik helder veiligheidsglas

Wist u dat een douchedeur op maat gemaakt wordt door de specialist? Met maar liefst 8 mm dik helder gehard veiligheidsglas weet u zeker dat u veilig kunt douchen. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend bij de specialist op het gebied van doucheonderdelen op maat. De Voordelige Groep biedt een breed assortiment aan dat bestaat uit onder andere glazen legplanken, achterwand voor de keuken, binnendeuren, schuifdeuren, deurluifels, glasbeslag en dit alles op maat. Maar ook voor veiligheidsglas en enkel glas op maat kunt u bij deze specialist terecht. Wanneer u vragen heeft of u wilt meer informatie over een bepaald product, dan geeft De Voordelige Groep u graag telefonisch advies.

Alternatieve opties voor de douchedeur op maat

Wilt u een douchedeur op maat laten maken? Bij de specialist kiest u uit vele mogelijkheden. Zo weet u zeker dat de douchedeur volledig aan uw wensen voldoet. Heeft u afwijkende afmetingen, groter dan 900×2000 mm? Dan dient u over te stappen naar de alternatieve opties op aanvraag. U kunt kiezen voor een ander type scharnieren of knop. Kijk hiervoor in het brede assortiment op de website van De Voordelige Groep. Misschien wilt u een extra scharnier voor de douchedeur op maat? Of een vingergat in plaats van een knop. Het is allemaal mogelijk bij de specialist op het gebied van douchedeuren op maat. Vindt u normaal helder glas een beetje saai voor uw badkamer? Dan kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld gekleurd glas te nemen voor uw douchedeur of extra helder glas.