Categorie: Dienstverlening

Cdv-info

Mediator Veenendaal

In mijn zoektocht naar een mediator Veenendaal vond ik In2Mediation.nl. Sinds kort ben ik gaan zoeken naar een mediator. Mijn broer gaat scheiden. Een hele vervelende situatie maar als dat… Lees verder »

Cdv-info

Taxatie huis

Laatst heb ik een taxateur ingeschakeld voor mijn taxatie huis omdat ik wou weten wat de marktwaarde van mijn woning is. Ik ben namelijk van plan om mijn huis te… Lees verder »

Cdv-info

Arbodiensten zoeken

Laatst was ik opzoek naar een arbodienst en kwam ik de vliegendearbodienst.nl tegen. Ik was opzoek omdat ik sinds kort een eigen onderneming begonnen was met 4 werknemers. De zoektocht… Lees verder »

Cdv-info

Schoonmaken van kantoren

Een schoon kantoor werkt lekkerder. Prima Cleaning Interieurverzorging regelt het schoonmaken van kantoren op diverse bedrijfslocaties in de omgeving van de Achterhoek. Laat het schoonmaken van kantoren over aan Prima… Lees verder »

Een belangrijke functie als stewardess

Heb jij altijd al aangeven “Ik wil grondstewardes worden?” Misschien is de baan als steward iets voor jou! Luchtvaartmaatschappijen willen graag opgeleid personeel. Derhalve is het dus essentieel om een degelijke… Lees verder »