CDV INFO
Image default
Vakantie

De Tentipi biedt onderdak en gezelligheid voor honderden bezoekers

Of u nu een kleine besloten bruiloft organiseert of een groot festival, de Tentipi is een sfeervolle en gezellige manier om uw gasten onderdak te bieden. U schaft deze tenten aan bij Nordictents.eu en richt deze exact zo in zoals u wilt. Op die manier kunt u gezelschappen van allerlei groottes kwijt, van 14 tot honderden. Want u kunt meerdere tenten met elkaar combineren en exact de ruimte creëren die u voor ogen heeft. Op die manier kunt u familiefeesten, bruiloften, werkbijeenkomsten, festivals, evenementen, beurzen en allerlei andere bijeenkomsten organiseren wetende dat uw gasten comfortabel kunnen zitten en een onvergetelijke tijd zullen beleven.

Er is van alles mogelijk

Het ontwerp van de Tentipi is gebaseerd op de woningen van het nomadische Sami volk uit Lapland. Er worden verschillende modellen aangeboden, die u zelfstandig kunt neerzetten of met elkaar kunt combineren. Zo is er van alles mogelijk en kunt u met de Tentipi een beschutte plek creëren die exact aansluit bij wat u nodig heeft. Binnen kunt u eten, kunt u een show bekijken, kunt u dansen of iets anders aanbieden wat bij uw evenement past. De tentenspecialist helpt u niet alleen bij het aanschaffen van de Tentipi zelf, maar ook bij de perfecte samenstelling en de inrichting. U wordt dus volledig ontzorgd met als garantie dat u een sfeervolle en praktische ruimte krijgt waar uw gasten in de watten worden gelegd.

De showroom in Kerkrade

Bent u geïnteresseerd in een Tentipi of vindt u het ontwerp erg mooi? Dan bent u van harte welkom in de winkel van Nordictents.eu in Kerkrade. Daar kunt u de tenten zelf bewonderen en op die manier bepalen of het de beste oplossing is voor u. Er zijn uiteraard ook mogelijkheden voor familievakanties en kampeertrips, plus alle artikelen die u daarbij nodig heeft. De deskundige medewerkers staan voor u klaar met advies en het beantwoorden van al uw vragen.

https://nordictents.eu/