CDV INFO
Image default
Woning en Tuin

De poten van de tafel

Bij een tafel gaat het niet alleen om de keuze voor een tafelblad, maar het type tafelblad en het onderstel van de tafel zijn erg belangrijk. De keuze voor een houten onderstel of een stalen onderstel kan een wereld van verschil maken. Hetzelfde geldt voor de keuze van de vorm van het onderstel. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een H-vormige tafelpoot, een X-vormige tafelpoot, kolomvormige poten, een klassieke poot of zelfs een dubbele X-poot (vooral bij ronde tafels).

Dit hangt af van verschillende factoren: Met hoeveel mensen wil je aan tafel zitten, welke stijl komt terug in de rest van je inrichting en uiteraard je persoonlijke smaak. Zeker is wel dat welk onderstel je ook kiest, ze voegen altijd sfeer en warmte toe door het gebruik van het authentieke materiaal en de robuuste uitstraling. Omdat er verschillende maten mogelijk zijn en je zelf de kleur en het onderstel kunt bepalen is er voor iedereen een geschikte tafel. Bekijk eens alle kloostertafels, boomstamtafels en industriële tafels en oriënteer jezelf in de wondere wereld van de massief eiken eettafels.

Deze robuuste eikenhouten tafels zijn zeer stevig en hebben veel karakter, daardoor zijn ze geschikt voor zowel het ontbijt in de ochtend, het werk overdag en ‘s avonds heerlijk tafelen met de familie. Kom eens langs in onze showroom en bekijk alle tafels zelf en kies een zelf een geschikte tafel die in uw inrichting past. Elke tafel is uniek en handgemaakt waardoor er geen twee tafels hetzelfde zijn, jij bent de enige met deze exacte tafel!

https://www.tafels99.nl/

Gerelateerde artikelen

Pullman matrassen voor aanschaf uitproberen? Dat kan!

Makelaar in Deurningen nodig?

Een tuinhuis op maat volgens uw wensen