CDV INFO
Image default
Gezondheid

De oorzaken van een laag libido

Een laag libido is vervelend. Als je hier zelf geen last van zal hebben en je hier niet in kan vinden las je dit artikel waarschijnlijk niet. Lichamelijk contact is belangrijk voor de relatie met je partner. Niet iedereen heeft heel veel behoefte aan dit contact terwijl dit wel zo hoort te zijn. In dit artikel ga ik vertellen wat de mogelijke oorzaken zijn van een laag libido en wat de meest voor de hand liggende oplossing is.

Stress
De belangrijkste oorzaak is waarschijnlijk stress. We leven in een samenleving die veel druk op ons uitoefent. We worden mee gesleept in de drukke stroom van gezin, werk en hobby’s en er blijft maar weinig tijd over. Deze drukte zorgt ervoor dat we ons altijd opvliegerig voelen en dit is nadelig voor de intimiteit.

Lichamelijke problemen
Er zijn ook verschillende aandoeningen die invloed hebben op ons libido. Als je bijvoorbeeld last van pijn is het vervelend en heb je logischer wijs niet zoveel zin in ‘knuffelen’. Je moet je er vaak op focussen om in de mood te komen en als jij afgeleid wordt door pijn kan dit vaak lastig zijn.

Psychologische problemen
Als jij onzeker bent over jezelf of in een psychologische put zit is het lastig om te presteren in bed. Als een man last heeft van deze onzekerheden dan kan het moeilijk zijn om hem omhoog te krijgen. Ook vrouwen die onzeker zijn kunnen hierdoor een ‘self fulfilling prophecy’ creëren.

De oplossing
Zoals je leest zijn er heel veel factoren die invloed uitoefenen op je libido. Een libidopil gebruiken kan een oplossing bieden. Deze pil is gebaseerd op natuurlijke kruiden en specerijen om ervoor te zorgen dat jouw zelfvertrouwen, maar ook lichamelijke aspecten een boost te geven. Het is geschikt voor mannen en voor vrouwen. Het is dus een uitermate geschikte oplossing om de erectiele dysfunctie bij mannen op te lossen.

https://www.libidoforte.com/

Gerelateerde artikelen

Kom voor uzelf op met een assertiviteitstraining

Hoe voorkom je een kater?

De perfecte hoortoestellen voor jou