CDV INFO
Image default
Telefonie

De Nokia Lumia 930, een top telefoon!

Nokia Lumia 930 kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe telefoon. Dan kan ik je misschien wel helpen bij het aanschaffen van een nieuw exemplaar. Ik zal u iets vertellen over de Nokia Lumia 930. 

Het toestel

‘Wat koop ik eigenlijk wanneer ik de Nokia Lumia 930 koop?’ Wanneer u de Nokia Lumia 930 koopt heeft u een van de laatste modellen die onder de naam Nokia vallen. Dit betekent niet dat wanneer u een Nokia Lumia koopt er op achteruit gaat, integendeel zelfs. De Nokia Lumia 930 wordt gemaakt door Microsoft. Het toestel is gemaakt van een aluminium behuizing dit zorgt ervoor dat de telefoon heel sterk is. De behuizing is niet los te maken en is verkrijgbaar in meerdere felle kleuren. Daarnaast is het glas van de Nokia Lumia 930 iets gebogen. Dit zorgt ervoor dat het glas sterker is, maar dat betekent niet dat de weergave van het scherm hieronder moet leiden. De Nokia Lumia 930 bevat een full HD scherm. Je ziet tegenwoordig dat telefoons steeds groter worden. Dit heeft natuurlijk ook wel zijn voordelen, maar ook zeker zijn nadelen. Wanneer u de Nokia Lumia 930 gaat kopen zult u echt geen kleine telefoon kopen, maar ook geen telefoon die te groot is. De Nokia Lumia 930 past namelijk prima in u broekzak. Hij is namelijk maar 137 mm hoog en 71 meter breed. Wat ook opvallend is dat de telefoon nog geen centimeter dik is en hij weegt maar 167 gram. Dat is voor een telefoon van dit kaliber heel weinig.

Is de Nokia Lumia 930 goed voor het milieu?

Wanneer u een Nokia Lumia 930 koopt helpt u mee aan het behoud van het milieu! Nou dat doet u zeker bij het kopen van een Nokia Lumia 930. De telefoon is namelijk gebouwd met een aantal die gerecycled zijn. Daarnaast is de Nokia Lumia 930 bijna volledig recyclebaar. 

Check de Nokia Lumia Club voor meer informatie.

http://www.delumiaclub.nl/