De betrouwbare service van een betrouwbare opkoper van uw huis

      Reacties uitgeschakeld voor De betrouwbare service van een betrouwbare opkoper van uw huis

Heeft u uw droomhuis gevoden? Verkoop dan eerst uw huidige woning. U heeft de mogelijkheid om uw huis te verkopen aan een professionele opkoper zoals Voesenek Vastgoed. Deze specialist hanteert de juiste werkwijze zodat u zo snel mogelijk resultaat ziet. Door uw huis te verkopen aan deze opkoper wordt er direct een definitief bod geplaatst. Vervolgens worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koopovereenkomst. Na het ondertekenen is uw woning 100% verkocht. Als laatste komt de overdracht van de woning bij de notaris terecht. Die neemt contact met u op om de laatste dingen te bespreken, het eigendom gaat officieel over naar de specialist en u ontvangt het afgesproken bedrag op uw rekening.

Eenvoudig en snel uw huis verkopen aan een opkoper

Heeft u uw droomwoning gevonden en wilt u er zo snel mogelijk in? Dan eerst nog uw huidige woning verkopen! Dit wilt u eerst doen voordat u uw toekomstige huis gaat kopen. U kunt snel en op transparante wijze uw huis verkopen. Hoe dit in z’n werk gaat? Een specialist zoals Voesenek Vastgoed koopt huizen direct op, u bent altijd verzekerd van een snelle afwikkeling tegen een hoog bod. Dit vastgoedbedrijf bekijkt uw woning zorgvuldig en op basis daarvan wordt een definitief bod uitgebracht. Dit wordt gedaan zonder ontbindingen als financieringsvoorbehoud, taxaties en bouwtechnische keuringen.  

Zorgeloos uw huis verkopen aan een opkoper

U probeert al heel lang uw huis te verkopen, maar u kunt maar geen koper vinden. Maar u wilt toch ook wel uw droomhuis betrekken! Perfect voor u en uw gezin. Voesenek Vastgoed haalt de last van uw schouders en koopt uw huis graag op. Door uw huis te verkopen aan een opkoper bent u eenvoudig en snel van uw huidige woning af. Bent u geïnteresseerd? Vul het contactformulier van de specialist in met zoveel mogelijk gegevens van uw woning. Er wordt gekeken of uw woning in aanmerking komt. Is dit het geval? Dan plant dit vastgoedbedrijf een bezichtiging in en er wordt een gratis bod uitgebracht op uw woning. Zo eenvoudig is het om uw huis te verkopen aan een opkoper!