Creëer een minimalistische uitstraling met de vliesgevels van Peeters!

      Reacties uitgeschakeld voor Creëer een minimalistische uitstraling met de vliesgevels van Peeters!

Ga je een nieuwe woning bouwen en ben je op zoek naar de geknipte stijl, dan heb je vast gemerkt dat deze keuze enorm is. Misschien kun je met een architect overleggen om te kijken welke stijl het beste bij je past? De gevels van je woning zijn alvast essentieel om de uitstraling te bepalen. Ben je op zoek naar een minimalistische uitstraling, bekijk dan zeker de mogelijkheden van een vliesgevel eens. Deze glasgevel is de laatste jaren aan een stevige opmars bezig, heeft tal van voordelen en ziet er bijzonder strak uit. Nadat heel wat bedrijven vielen voor de charmes van vliesgevels, gaan nu ook de particulieren overstag.

Een vliesgevel isoleert uitstekend

Smaak is natuurlijk persoonlijk, dus of je een vliesgevel mooi vindt of niet, dat kunnen wij niet voor je beslissen. De voordelen van vliesgevels zijn talrijk, dat staat wel als een paal boven water. Niet alleen zijn vliesgevels bijzonder licht in gewicht, ze laten veel licht door. Concreet wil dit zeggen dat je je niet blauw betaalt aan een vliesgevel en dat je over een bijzonder lichte woning beschikt. Wees niet bang, het feit dat er ontzettend veel zonlicht binnen kan, zorgt er niet voor dat je woning een serre wordt. Vliesgevels isoleren bijzonder goed, waardoor je winter en zomer goed zit. Door te investeren in een vliesgevel kun je je energierekening drukken. Eigenlijk verdient een vliesgevel zichzelf dus terug.

Creativiteit en specialisme in vlies- en glasgevels

Wat je nodig hebt om met een vliesgevel aan de slag te gaan? Creativiteit en een specialist. Dit wil zeggen dat een goede architect essentieel is en dat een specialist in vliesgevel niet minder belangrijk is. Voor die architect zul je zelf moeten zorgen, maar als je een specialist in vliesgevels zoekt, kunnen we je alvast Peeters aanbevelen. De vakmannen van Peeters zijn thuis in ramen en deuren en hebben een massa ervaring met het optrekken van vliesgevels. Ze bieden een persoonlijke service, zijn kleinschalig, maar hebben toch al heel wat projecten gerealiseerd. Vraag hen gerust om referenties en ga enkele projecten bekijken. Zo weet je meteen of een vliesgevel wat voor jou is.

Verschillende soorten vliesgevels

De keuze aan gevels is enorm, maar zelfs al ben je er zeker van dat een vliesgevel helemaal je ding is, dan zijn er nog heel wat keuzes die je moet maken. Er zijn tal van profielen en ook qua kleuren zijn er haast geen limieten. Het mooie is dat je dus je je droomwoning dus tot in de puntjes kunt uitwerken. Wil je meer weten over vliesgevels, een offerte aanvragen voor je vliesgevel of wat projecten bekijken? Contacteer dan de mensen van Peeters. Zij vertellen je met plezier heel wat meer over vliesgevels en kunnen je ook gelijk een vrijblijvende offerte bezorgen.

https://www.peeters.com/gordijngevel-vliesgevel