Bij de specialist vindt u zowel sierlijke als praktische meubelen voor uw klassiek interieur

      Reacties uitgeschakeld voor Bij de specialist vindt u zowel sierlijke als praktische meubelen voor uw klassiek interieur

Bent u op zoek naar een klassiek interieur? Dan gaat u voor zowel sierlijke als praktische meubelen. Neem als voorbeeld een televisiemeubel. Ieder klassiek interieur wordt gesierd door een fraaie tv-commode. En naast dat dit meubelstuk er prachtig uitziet in uw interieur, is het ook nog eens heel praktisch. Wellicht heeft u een grote collectie videobanden of dvd’s van uw (klein)kinderen, die u uit het zicht wilt hebben. U houdt van prachtige Duitse klassieke muziek, waardoor u de cd-speler en cd’s bij elkaar op wilt bergen. Of er zijn andere redenen waardoor u extra opbergruimte nodig heeft. Kies voor een tv-commode van Star Stijlmeubelen, gemaakt van onder meer kersenhout en notenhout en afgewerkt met prachtige details zoals sierlijke handvatten. Hierdoor past de tv-commode ook perfect bij uw klassiek interieur.

Ga voor comfort en vul een klassiek interieur aan met een heerlijke bank

Zoekt u een bank die past bij uw klassiek interieur? Dan zijn er twee belangrijke punten waar u op moet letten. Een bank moet allereerst heerlijk zitten. Daarnaast is het minstens zo belangrijk dat deze volledig in uw klassiek interieur past. En dat is ook precies waarom u eens een bezoek moet brengen aan Star Stijlmeubelen, hét familiebedrijf dat enkel klassieke meubelen in de collectie heeft. De banken zijn verkrijgbaar in de mooiste materialen zoals leder en velours, en voor de meeste modellen kunt u uw favoriete kleur kiezen middels diverse stalen. Zodra u uw keuze voor een bank gemaakt heeft, kunt u ook eens een kijkje nemen in het aanbod aan fauteuils, waarmee u de zithoek in uw klassiek interieur écht afmaakt.

Sinds 1895 gespecialiseerd in een klassiek interieur

Kom naar de specialist in Den Haag toe als u op zoek bent naar prachtige meubelstukken voor uw klassiek interieur. Zij hebben precies dat waar u naar op zoek bent. Hier is inmiddels de vierde generatie werkzaam bij het familiebedrijf, genaamd Star Stijlmeubelen. Sinds 1895 is dit familiebedrijf gespecialiseerd in prachtige meubelen voor uw interieur, klassiek én gemaakt van prachtige materialen zoals eikenhout, notenhout en kersenhout. Van salontafels tot aan vitrinekasten en van eetkamerstoelen tot aan dressoirs. Waarmee vult u binnenkort uw interieur aan? Bekijk het volledige aanbod eens in de showroom van 3000 m², waar u meer dan genoeg keuze heeft aan meubelen in de klassieke stijl. En parkeren? Dat doet u gewoon gratis voor de deur. Heeft u een meubelstuk gekocht, maar heeft u weinig tijd om het op te halen? Dat is geen probleem. Kies dan voor gratis levering door Star Stijlmeubelen.