CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Besteed de salarisverwerking uit en bespaar tijd

Het starten van een onderneming is zo eenvoudig nog niet. Nadat je de onderneming bij de Kamer van Koophandel geregistreerd hebt en je alle zaken rondom de opstart van de zaak hebt geregeld, ben je namelijk nog lang niet klaar. Wanneer je werknemers in dienst hebt, is de boekhouding niet de enige administratie waar je je mee bezig moet houden. De personeelsadministratie en salarisverwerking zijn een belangrijk onderdeel van de maandelijkse routine in de onderneming. Hierbij moet je vooral denken aan verlofaanvragen en ziekmeldingen, die geregistreerd en geordend moeten worden. Zodra dit gedaan is, kan de salarisadministratie beginnen, want deze is gebaseerd op de personeelsgegevens. Al met al klinkt het dus zeker niet eenvoudig.

Omdat de salarisadministratie veel tijd en werk in beslag neemt, besteden veel bedrijven hun salarisverwerking uit aan een extern bedrijf. Ben jij ook op zoek naar een salarisbedrijf, die zich met jouw loonadministratie en personeelsgegevens bezig wil houden? Dan ben je bij CBBS helemaal aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jij nooit meer te maken krijgt met een hiaat in de personeelsadministratie, waardoor er fouten ontstaan in de salarisadministratie. Wij begrijpen de complexiteit van deze administratie en kunnen daarom precies achterhalen waardoor het niet altijd op orde is. Zou je graag geadviseerd willen worden over het optimaliseren van de loonverwerking of heb je hulp nodig bij het organiseren van de salarisverwerking? Ook dan kan CBBS je uit de brand helpen, want wij bieden HR advies. Onze consultants denken graag met je mee en helpen je onderzoeken hoe de salarisverwerking geoptimaliseerd kan worden.

Ben jij startend ondernemer en zie je erg op tegen de loonadministratie of heb jij al lange tijd last van hiaten in de personeelsadministratie? CBBS staat je graag te hulp! Wij zijn ervaren in ons vakgebied en begeleiden je graag.

https://www.cbbs.nl/