Alles voor uw hond, van nylon hondenriem tot voerbakken, vindt u bij de specialist

      Reacties uitgeschakeld voor Alles voor uw hond, van nylon hondenriem tot voerbakken, vindt u bij de specialist

Bij de verzorging van uw hond komt een hoop kijken. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van de juiste dierenartikelen. Deze vindt u niet zomaar. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe hondenmand, een fijne voerbak, een nylon hondenriem of zelfs naar hondenkleding: bij een specialist als DOGz11 vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft. De specialist biedt namelijk een zeer ruim assortiment dierenartikelen. Zo zijn er hondenmanden beschikbaar van verschillende materialen, kiest u gemakkelijk voor een voederbak die aansluit bij het formaat van uw beestje en bestaan er verschillende soorten halsbanden, mét en zonder verlichting, bijvoorbeeld de nylon hondenriem.

Milieuvriendelijke nylon hondenriem

Vindt u het van belang om rekening te houden met het milieu? Dat doet u uiteraard door bijvoorbeeld met de fiets naar werk te gaan, alle lampen uit doen in huis als u weggaat of het schoonhouden van de straat. Maar er is meer. Heeft u een hond, dan kunt u zelfs rekening houden met het milieu als het gaat om de aanschaf van accessoires. Zo bestaat er een milieuvriendelijke nylon hondenriem. Deze nylon hondenriem is gemaakt van vezels die afkomstig zijn uit gerecycled materiaal, zoals plastic flessen. Bij DOGz11 vindt u een zeer ruim assortiment hondenriemen met een milieuvriendelijk karakter. Bij DOGz11 vindt u alles voor uw hond.

Kunstzinnige nylon hondenriem voor een écht speciale uitstraling

Heeft u een passie voor kunst en wilt u dat ook laten zien bij uw trouwe viervoeter? Dan kunt u dat zelfs doen door een nylon hondenriem aan te schaffen. Hoe dan? Bij DOGz11 vindt u verschillende modellen halsbanden voor kunstzinnige types. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een Heemskerck, Van Gogh of Mondriaan hondenriem van het merk Dutch Dog Amsterdam. De nylon hondenriem staat niet alleen leuk en schattig bij uw hond, u kunt er zelf ook nog eens mee voor de dag komen tijdens het uitlaten. Met zo’n hondenriem krijgt u een écht speciale uitstraling. Het gewenste artikel bestelt u gemakkelijk online in de webshop van de specialist.